uw onderwijspartner
terugkeer

NEWSLETTER SEPTEMBER 2017 et Didactische workshops

13-09-2017

Na een welverdiende vakantie wenst CASIO Education u een goede start en een uitstekend schooljaar toe!

Het is een genoegen om samen met u dat nieuwe schooljaar te kunnen beginnen met een nieuwe editie van onze CASIO LAB nieuwsbrief. Zoals steeds vindt u er informatie over onze diensten en pedagogische tools die u zullen helpen om onze producten optimaal te gebruiken.

Zo vindt u een nieuwe update van het besturingssysteem van de Graph 90+E en een onuitgegeven app voor de fx-CP400+E op smartphone of tablet. Zij zullen uw leerlingen helpen bepaalde wiskundige concepten beter te begrijpen.

Vergeet trouwens niet dat u voor al deze nieuwigheden, maar ook voor het complete gamma van CASIO rekenmachines, kunt genieten van een persoonlijke opleiding binnen uw school, of dat u zich kunt inschrijven voor een online opleiding.

Tot slot begeleidt CASIO u met verschillende exclusieve aanbiedingen voor het nieuwe schooljaar.

Ontdek deze aanbiedingen op de laatste pagina.

Als aandrijvende kracht van de educatieve ontwikkeling binnen de scholen biedt CASIO aan de leerkrachten tal van innoverende hulpmiddelen en exclusieve ondersteuningsmogelijkheden.

Ontdek de nieuwe rekenmachines voor het schooljaar 2017-2018 tijdens de CASIO workshops van Rhombus! Leraars wiskunde zijn welkom in het Rhombus opleidingslokaal te Antwerpen.

     

Met pedagogische groeten,
CASIO Education

CASIO LAB